GOETROCK zaterdag 10 augustus 2019                                                                   SALIM SEghERS, THE Skadillacs eN ...THE KIDS!

Goetrock is het gezelligste dorpsfestival van de streek.

 

Goetrock staat garant voor een toffe festivalsfeer op een stemmig en zorgvuldig ingericht festivalplein in het hartje van Goetsenhoven. Geniet in alle comfort van lekkere hapjes en  drankjes aan democratische prijzen, cavabar, festivalterras, foodcorner en vooral… van de muziek! Livemuziek bovendien, naadloos aan elkaar gebreid door onze resident dj’s inclusief afterparty. Alle opbrengsten gaan integraal naar het goede doel.  

 

Bovendien zijn we zeer fier om in de editie van 2019 te kunnen uitpakken met enkele grote namen. Op de middag trappen we het festival af met schlagericoon Salim Seghers. Het rockgedeelte wordt geopend door lokale helden Banton, gevolgd door topcoverband Hopers. Daarna is het tijd voor de onnavolgbare skaband The Skadillacs en last but not least zal de legendarische punkrockband The Kids het Goetsenhovenplein in vuur en vlam zetten.

Tickets bestellen? Klik hier.